Bli fadder!

Vi har mange barn som venter på 'en hånd å holde i'.

Her ser du noen av barna – klikk på menypunktet 'Bli fadder', så får du frem informasjon om flere barn.

Irakoze King
Rwanda (7 år)
Mer info..
 
Paul Abhishek
India (6 år)
Mer info..
 
Olivier Niyodusenga
Rwanda (9 år)
Mer info..
 

Nyheter

Minneord Kjell Bugge Halvorsen

Kjell Bugge Halvorsen har stått i ledelsen for Trosgnistens kontor i Norge i over 20 år. Ved siden av sin jobb som konsulent har han vært den drivende kraften for Trosgnistens arbeid i Norge med kontakter i ulike kirker og pastorer, misjonsreiser, søknader til Kirkens Nødhjelp mm. Da Kjell fylte 60 år i juni 2018 ønsket han at gaver skulle gå til et redningssenter for jenter i Nepal. Kjell rakk også å gjennomføre et vannprosjekt i Tanzania med bidrag fra Kirkens Nødhjelp som nå gir vann til 70 000 mennesker fordelt på ca ti ulike steder. 
Som jeg lærte Kjell å kjenne brente hans hjerte for sin familie med sin hustru Anne og deres tre barn, for menigheten Evangeliekirken og for Trosgnisten Misjon. Kjell var en idealist, og han tok ut ingen lønn fra Trosgnisten, men jobbet ideelt for menigheten og misjonen. Kjell rakk å utrette mye i sine 60 år. Nå har han fullført løpet og har nådd sitt himmelske hjem. Vi savner ham så utrolig mye. Han var min nære personlige venn. Han var som en bror. Pastorer fra hele verden i Trosgnisten sitt nettverk sørger nå med familien. Et minnefond opprettes til Redningssenteret for unge jenter i Nepal. Et hjem som Kjell og Trosgnisten i Norge har vært med å bygge opp.
Om noen vil gi en minnegave så merk gaven med "Kjells minnefond". Innbetaling kan gjøre via Vipps: - Trosgnisten misjon Norge Vipps #518379 eller til Trosgnisten konto: 3630.20.83279.


Gøran Duveskog, Misjonsleder Trosgnistan i Sverige. 

Les mer...

Akutt behov: Nødhjelp Kongo

Akkurat nå pågår en enorm katastrofe rundt Bunia i østre Kongo på grensen til Uganda. Titusener har flyktet for livet fra landsbyer etter at opprørere slo til, brente byene og tok livet av de som flyktet. Skremmende scener og mange er merket for livet.
Nøden er fortsatt stor – mange flere venter på hjelp, men hjelpekassen vår er tom. Vi trenger derfor ekstra støtte og hjelp til disse hardt prøvede mennesker i nød.

Les mer...

Gaver til Trosgnisten - via Vipps

Alle våre faste støttepartnere gir sine faste gaver via bank og avtalegiro. Dette gir god oversikt og sikrer at gaven kommer frem til aktuelt barn, evangelist eller prosjekt.

I tillegg til dette har vi en del aksjoner for spesielle prosjekter eller nødhjelpsbehov. For denne type gave er det nå mulig gi gave via Vipps.

Da bruker du 
Trosgnisten Misjon # 518379 og merker det aktuelle prosjekt.  Les mer...

Rent vann til 70.000 i Tanzania

I mange utviklingsland er det fortsatt stor mangel på tilgang til rent vann. Når tilgangen på rent vann er dårlig, drikker man det vannet man finner. Dette gjør mennesker syke, og rammer barna spesielt hardt. Trosgnisten Norge har de siste to årene gjennomført et stort vannprosjekt i Tanzania. Det er gjort i samarbeid med vår partnerkirke Faith Mission of Tanzania, som har 130 menigheter over hele landet. Prosjektet har en ramme på 1 million og er blitt finansiert gjennom TV aksjonen som ble tildelt Kirkens Nødhjelp for noen år tilbake. Les mer...

TV Intervju - Forum I Dag Trosgnisten Misjon 30 år

I anledning Trosgnisten Norge sitt 30 års jubileum ble pastor og misjonsleder Kjell Bugge Halvorsen intervjuet i programmet Forum I Dag som sendes på Visjon Norge. Programmet ligger på Youtube på følgende link: www.youtube.com/watch?v=E8OPur_KfU4 Les mer...

Trosgnisten Misjon - 30 års markering søndag 19/3-2017

I 2017 er det 30 år siden Trosgnisten Misjon ble etablert i Norge. Arbeidet er lokalisert i Evangeliekirken i Bergen. Vi markerer dette med en misjonsdag - søndag 19/3-17. 
Misjonssekretær Gøran Duveskog taler, misjonsleder Kjell Bugge Halvorsen leder/informerer og Arvid Pettersen m/team leder i sang/lovsang. Velkommen til en misjonssøndag med tilbakeblikk og fokus fremover.
Les mer...
Side: 1  2  3  ... 14  15  16