Bli fadder!

Vi har mange barn som venter på 'en hånd å holde i'.

Her ser du noen av barna – klikk på menypunktet 'Bli fadder', så får du frem informasjon om flere barn.

Irakoze King
Rwanda (7 år)
Mer info..
 
Paul Abhishek
India (6 år)
Mer info..
 
Olivier Niyodusenga
Rwanda (9 år)
Mer info..
 


Bli en fadder i dag!

 

På denne siden har vi lagt ut informasjon og bilder over barn som har store behov og venter på en fadder. Det er å være fadder er barmhjertighet uttrykt i praktisk handling. Jesus sa "Jeg var naken og dere kledde meg, jeg var sulten og dere gav meg mat..."
Et fadderunderhold koster kun kr. 200 i måneden, noe som faktisk er under 7 kroner hver dag. Om du har plass til et av disse barna "rundt ditt bord", så blir du personlig fadder og underholder ditt eget fadderbarn.

 

Fremgangsmåten er som følger:

1. Se på listen og "Sett kryss" for det eller de barna du vil være fadder for

2. Gå ned til slutten av listen og fyll ut "Din info"
3. Klikk på knappen "Gå videre"
4. Sjekk at opplysningene er riktige og trykk "Bekreft"
5. Du får da en bekreftelse på mail, så sender vi informasjon i posten

--> Mer informasjon om fadderordningen


Kenya

Bilde # 151
[151] Støtt med Kr.200/mnd.
Land Navn
Kenya Ely Ochieng (7 år)
Ely er en liten gutt fra Kenya. Har bor sammen med sine 4 søsken og sin mor. Elys mor er alenemor for sine barn og strever svært hardt for å få endene til å møtes. Ely og hennes familie har stort behov for hjelp. 
Mer info...

Bilde # 137
[137] Støtt med Kr.200/mnd.
Land Navn
Kenya Faith Alouch (12 år)
Faith er en jente som er født i 2006. Hun bor sammen med sine foreldre og tre søsken i en liten hytte. Faiths pappa er pastor i den lokale kirken, men har ingen inntekt. Familien strever for å få endene til å møtes. 
Mer info...

Bilde # 149
[149] Støtt med Kr.200/mnd.
Land Navn
Kenya Ruth Awour (10 år)
Ruth er en jente fra Kenya. Hun har tre yngre søsken og sammen bor de med sine foreldre i en liten to-roms hytte som vist på bildet. Ruths far er bonde og hennes mor passer på barna. Familien strever veldig med å få endene til å møtes og er svært fattig. 
Mer info...

India

Bilde # 150
[150] Støtt med Kr.200/mnd.
Land Navn
India Joel (11 år)
Joel er en gutt fra India. Han går i 4 klasse og har en eldre bror. De bor sammen med sine foreldre i et lite hus. Det er bare Joels far som har arbeid da hans mor er syk og ikke i stand til å arbeide. Familien er svært fattig og har stort behov for hjelp. 
Mer info...

Bilde # 145
[145] Støtt med Kr.200/mnd.
Land Navn
India Paul Abhishek (6 år)
Paul er en glad liten gutt fra India. Har bor sammen med sine foreldre og hennes far er pastor i en liten kirke i slummen. Familien er svært fattig og har stort behov for økonomisk støtte. 
Mer info...

Filippinene

Bilde # 134
[134] Støtt med Kr.200/mnd.
Land Navn
Filippinene Lourence Berdin (10 år)
Lourence er en liten gutt fra Filippinene. Han bor sammen med sin mor og sine besteforeldre. Familien er svært fattig og Lourences mor har et stort ønske om å finne et stabilt og trygt hjem for henne og Lourence. De er svært fattig og har stort behov for støtte. 
Mer info...

Bilde # 136
[136] Støtt med Kr.200/mnd.
Land Navn
Filippinene Zimverone March C. Golandrina (9 år)
Zimverone er en liten gutt fra Filippinene som er født i 2010. Han bor sammen med sine foreldre og tre søsken i et lite trehus med to rom. Familien er svært fattig og Zimverone har stort behov for støtte. 
Mer info...

Rwanda

Bilde # 135
[135] Støtt med Kr.200/mnd.
Land Navn
Rwanda Irakoze King (7 år)
Irakoze er en liten gutt fra Kibungo i Rwanda som er født i 2012. Han bor sammen med sine foreldre og fire eldre søsken i et lite murhus med to rom. Familien er svært fattig og strever med å forsørge Irakoze. 
Mer info...

Bilde # 138
[138] Støtt med Kr.200/mnd.
Land Navn
Rwanda Kevin Shema (9 år)
Kevin er født i 2009 og bor i Kegali i Rwanda. Han bor sammen med sine foreldre og fem søsken i et lite hus de leier. Familien har ingen inntekt og strever med å få endene til å møtes. Familien har stort behov for hjelp. 
Mer info...

Bilde # 139
[139] Støtt med Kr.200/mnd.
Land Navn
Rwanda Olivier Niyodusenga (9 år)
Olivier er født i 2009 og kommer fra Rwanda. Han bor sammen med sine foreldre og to søsken i en liten trehytte med to rom som de leier. Oliviers foreldre er arbeidsledige og strever med å kunne forsørge familien. 
Mer info...

Din info

Navn
Adresse
Postnr Poststed   
Telefon
E-post
  ( Alle felter må fylles ut )