Bli fadder!

Vi har mange barn som venter på 'en hånd å holde i'.

Her ser du noen av barna – klikk på menypunktet 'Bli fadder', så får du frem informasjon om flere barn.

Irakoze King
Rwanda (7 år)
Mer info..
 
Paul Abhishek
India (7 år)
Mer info..
 
Olivier Niyodusenga
Rwanda (10 år)
Mer info..
 

Bilde # 5 Om fadderordningen

<< Tilbake til registreringssiden

For 200 kr i måneden kan du bli personlig fadder og underholde ditt eget fadderbarn. Dette utgjør kun 7 kroner om dagen. Da oppfyller du Jesu ønske.. "Jeg var naken og dere kledde meg, jeg var sulten og dere gav meg mat..."

Som fadder får du et foto av ditt fadderbarn og vårt nyhetsbrev som kommer ut 2-3 ganger om året. Som regel får du også en personlig rapport med nytt bilde hvert år fra ditt fadderbarn. Videre kan hver fadder få en kontaktadresse til misjonens "socialworker" som har ansvar for fadderhjelpen i området der barnet bor.

Fadderunderholdet anvendes primært til å gi barnet mat, betale skolavgifter og uniform. En mindre del anvendes til felles prosjekter for barn i området og til utviklingsprosjekter som skole og vann.

Du kan kontakte oss allerede i dag om du vil bli en fadder. Vennligst gå inn på menypunktet BLI FADDER og følg instruksjonene der for registrering. Vi vil da ta kontakt med deg, sende utfyllende informasjon, bilde og informasjon om barnet, samt giro for månedlig innbetaling.

Vi har mange barn som venter på 'en hånd å holde i'. Barn fra svært fattige familier som ikke kan gi barna det mest elementære, som nok mat, klær og penger til skolegang. Skolegang er en viktig nøkkel ut av fattigdom og fornedrelse.

Velkommen som fadder du også!

<< Tilbake til registreringssiden


Fadderordningen
Beskrivelse: Hvordan formidles gaven til barnet
Last ned : Fadderordningen.pdf (261 kb)